Möbeltyger -Fakta och information om Möbeltyger och andra Tyger
Möbeltyger i Uppsala

Möbeltyger

Det finns totalt 5 företag som säljer möbeltyger och tyger till möbler i Uppsala där flera av dessa tygföretag har lång erfarenhet av att sälja möbeltyger eller klä om möbler. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt duktig på möbeltyger i Uppsala och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket möbeltyg som passar dina möbler som du ska klä om. Det går också att jämföra tyger till möbler och de som säljer möbeltyger på nätet.


I Uppsala län och i Uppsala finns det många som erbjuder möbeltyg och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp möbeltygerna på nätet. Ifall du ringer till en en tygaffär bör du veta vilken färg och typ av tyg som du behöver vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Viss info får du om möbeltyget genom att kolla webbsidor från tygfirmor som säljer möbeltygerna.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktig på möbeltyger i Uppsala genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer möbeltyger i Uppsala

Uppsalabädden

Dragarbrunnsgatan 53

Slottsbackens Tapetserarverkstad

Nedre Slottsgatan 16

Spånga Handkraft

Henriksberg Faxan 62

erge tapetserare i Svartbäcken

Egilsgatan 18

Luthagens Möbel Atelje

Kyrkogårdsgatan 39