Möbeltyger -Fakta och information om Möbeltyger och andra Tyger
Möbeltyger i Stockholm

Möbeltyger

Det finns totalt 6 företag som säljer möbeltyger och tyger till möbler i Stockholm där flera av dessa tygföretag har lång erfarenhet av att sälja möbeltyger eller klä om möbler. Det händer att det är svårt att hitta någon som är riktigt duktig på möbeltyger i Stockholm och dessutom kan priserna variera. En klar fördel är om man kan få rekommendationer av någon som talar om vilket möbeltyg som passar dina möbler som du ska klä om. Det går också att jämföra tyger till möbler och de som säljer möbeltyger på nätet.


I Stockholms län och i Stockholm finns det många som erbjuder möbeltyg och därför kan det vara klokt att ringa runt eller kolla upp möbeltygerna på nätet. Ifall du ringer till en en tygaffär bör du veta vilken färg och typ av tyg som du behöver vad du vill ha och behöver så att du kan specificera dina önskemål, gärna i detalj. Viss info får du om möbeltyget genom att kolla webbsidor från tygfirmor som säljer möbeltygerna.
Det går lätt att komma i kontakt med någon duktig på möbeltyger i Stockholm genom att kolla med någon nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla som säljer möbeltyger i Stockholm

Tibbey & Co

Eriksbergsgatan 34

Nils Lindman AB

Inedalsgatan 1

Arena Teckenil

Årsta Skolgränd 14B

Li's Tapetseri

Katarina Bangata 42

Ohlssons Tyger & Stuvar AB

Sveavägen 34


Fler inom tyger till möbler i Stockholm

Södersitsen á la maison

Erstagatan 20